20180623 Seniorenteam van SV Deurne voetbalt op zaterdag

Overig nieuws — Gepubliceerd op 29 juni 2018 00:00

DEURNE – Komend seizoen gaat een seniorenteam van S.V. Deurne op zaterdag zijn wedstrijden spelen. Het is voor de eerste keer in de geschiedenis van de vereniging dat zoiets gebeurt.

Het elftal gaat uitkomen in 5de klasse zaterdag-seniorencompetitie regio Eindhoven. De thuiswedstrijden beginnen om 17.00 uur.

Bij een aantal jonge senioren was er de wens om in plaats van zondag op zaterdag te spelen. De vereniging heeft, nadat er geïnventariseerd was of er voldoende spelers waren om een team te vormen, bij de KNVB gevraagd of het team in de zaterdagmiddagcompetitie mee mag doen. En dit is goedgekeurd.

Het team heeft een selectie van 18 spelers, maar is nog wel op zoek naar een trainer en een leider. Voor de club is dit, naast de start van het walking football, een verbreding van het aanbod. De tegenstanders komen, onder andere, uit Veldhoven, Best, Bladel en Vught.