13 mei 2018 SC Susteren - SV Deurne 1 - 1 (0-1)

Wedstrijd verslagen — Gepubliceerd op 13 mei 2018 00:00

Helaas heeft SV Deurne geen overwinning behaald in en tegen Susteren. Twee hoogtepunten waren te noteren aan Deurne-zijde. De schitterende kopbal van Yuri Veeneman uit een vrije trap van Gregory Lammers en het debuut van JO19-1 speler Niels Knijnenburg deze middag.

In het eerste half uur wist met name Joost Bukkems de aandacht op zich te vestigen met een aantal zeer goede reddingen. SV Deurne speelde erg compact, liet de bal aan Susteren en was met name in de counter gevaarlijk. In de 27e minuut werd een vrije trap van Gregory Lammers perfect met het hoofd in de kruising gekopt door verdediger Yuri Veeneman. Dit was tevens de ruststand.

Direct in de 2e helft had Ruhendry Martina een grote kans: de bal ging met een lob over de keeper maar ook over de goal. Niet veel later had weer Martina tot 2x een kans om te scoren na een snel uitgevoerde counter en een voorzet van Maarten Vos. Deurne neemt verder het initiatief in het 1e kwartier na rust en via Anton Loverbos volgen nog twee mooie kopkansen. Juist dan slaat Susteren in een counter toe en valt de 1-1.

In de 80e minuut volgt het debuut van Niels Knijnenburg. Een paar minuten voor tijd krijgt hij zijn eerste schietkans; via een verdediger rolt de bal net langs de goal. In de 90e minuut wordt de bal alleen maar achterin rondgespeeld en fluit de scheidsrechter af. Er had echt meer in gezeten vandaag maar na de 2 nederlagen afgelopen weken volgt een gelijkspel.

Op zaterdag 19 mei a.s. volgt de één na laatste wedstrijd tegen RKSV Minor. Vraag is of Deurne het mogelijke kampioenschap van Minor kan uitstellen. Aansluitend volgt een geweldig feest in De Basis met huldigingen van spelers en teams. Komt allen !

Opstelling

Bukkems, Geven, Plas, M. Kuijpers, Luwawa, Veeneman, Lammers, Martina, Steegs, Loverbos, Vos