Verslagen

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 429

ZSV- SV Deurne 0-0

Beide ploegen wilden niet verliezen. Als gevolg van de kampioenswedstrijd van PSV tegen Ajax viel het aantal toeschouwers bij de Deurnese derby tussen ZSV en SV Deurne wat tegen. Beide teams speelden vanuit de controle en omdat er geen goal viel bleef de echte derbysfeer uit.

lees meer

Jong Deurne lijdt teleurstellende nederlaag tegen Sparta'25.

Op zondag 8 april stond er een ware 'zes punten' duel op het programma van Deurne. De blauw-witten moesten namelijk thuis spelen tegen Sparta'25, dat 3 punten onder ze stond. Bij winst kon Deurne een grote stap zetten richting de middenmoot en Sparta'25 punten op zes punten verschil zetten.

lees meer

SV DEURNE buigt 0-2 achterstand om in 3-2 overwinning op Wilhelmina 08

Geheel in stijl van het weekend ( Man United, PSV ) was het vanmiddag ook sv Deurne , dat een 0-2 achterstand omboog in een 3-2 overwinning.

lees meer

SV DEURNE DELFT ONDERSPIT TEGEN OPPERMACHTIG GEMERT

Vooraf leek het zo mooi , Gemert-sv Deurne in de halve finale voor de regionale beker met als inzet een ticket voor de landelijke KNVB beker 2019 en natuurlijk de finale Zuid 2018 op 10 Mei notabene op de eigen Kranenmortel.

lees meer

Met invallers is blue velvet op zijn (paas)best!

31 maart 2018   Ysselsteyn – Blue Velvet 0-6

lees meer

SV Deurne 1 begint moeizaam aan drukke week

Het begin van deze drukke speelweek begon op Paaszondag met de thuiswedstrijd tegen FC Hoensbroek. Uit werd er met liefst 0-6 gewonnen, maar de laatste weken heeft de nummer laatst de nodige punten weten te pakken.

lees meer

Bruheze 3 VS Jelle Sonnemans.

Zondag 25 maart stond de wedstrijd tegen Bruheze 3 op het programma voor de mannen van Deurne 5. Om 12:30 zou de scheidsrechter op zijn fluit blazen voor aanvang van de wedstrijd, we konden dus uitslapen. Bruheze bezet de 9e plek in de competitie, op papier een relatief makkelijke tegenstander.

lees meer

Alles en iedereen in dienst van Blue Velvet!

24 maart 2018  Volkel – Blue Velvet 0-3

lees meer

Wedstrijdverslag Schaesberg - Deurne 1-1

Een gelijkspel met gemengde gevoelens in Landgraaf na spannende en sportieve wedstrijd.

lees meer

Deurne naar kwartfinales beker na benauwde winst bij Prinses Irene 1-2

De wedstrijd in Nistelrode was amper 1 minuut oud toen Mark Kuijpers op de rand van de zestien ongelukkig een bal tegen zijn hand zag stuiten. De vrije trap werd onberispelijk in de kruising geschoten 1-0.

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 429