Verslagen

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 443

Wedstrijdverslag HVCH - Jong Deurne

Op deze schitterende zondagochtend vertrok Jong SV Deurne voor haar laatste competitiewedstrijd naar HVCH in Heesch. Na het lijfsbehoud van vorige week na een 4 – 2 overwinning op Nulandia en HVCH dat zich ook al veilig heeft gespeeld stond er weinig op het spel voor beide ploegen. HVCH heeft echter nog nacompetitie afgedwongen door de 2e periode te bemachtigen. Ook stond deze wedstrijd in het teken van het afscheid van: Stijn Broeks, Stef van Rooij en Juan van Schijndel.

lees meer

JO19-2 overtuigend kampioen na overwinning op Stiphout: vanaf de zijlijn door een fan.

Na er in de eerste seizoenshelft al op gerekend te hebben kon de beker met de grote oren nu eindelijk echt uit de kast gehaald en opgepoetst worden voor het afsluitende duel tegen Stiphout.

lees meer

SV Deurne sluit seizoen waardig af met 1-4 winst bij Chevremont

Door in de 2e helft met meer lef en bij vlagen met goed combinatiespel te spelen wist Deurne de 0-1 achterstand bij de rust om te zetten in een eclatante overwinning bij de nummer 2 van de competitie Chevremont

lees meer

Nulandia - Jong Deurne wedstrijdverslag

Op zondag 20 mei stond de wedstrijd tussen Jong Deurne en het tweede elftal van Nulandia op het programma. Na 8-1 afgang in de uitwedstrijd en de slechtste wedstrijd van het seizoen, afgelopen week tegen Mierlo-Hout 2 hadden de spelers van Jong Deurne wat goed te maken. Ook omdat Jong Deurne aan de aftrap nog steeds niet zeker was van een plek in de 1e klasse volgend seizoen.

lees meer

Ambitie van Blue Velvet maakt het verschil

19 mei 2018       Blue Velvet – VeterAnen 2-1

lees meer

Jong Deurne verliest slechte wedstrijd tegen Mierlo-Hout 2: 5-3.

Op Moederdag (zondag 13 mei 2018) stond de wedstrijd tussen Mierlo-Hout 2 en Jong Deurne op het programma. Jong Deurne is na het gelijkspel van vorige week thuis tegen Boekel Sport 2 nog altijd niet helemaal zeker van een plek in de 1e klasse volgend seizoen. Het staat dan wel in de middenmoot, maar de concurrenten die lager geklasseerd staan kunnen allemaal in theorie nog over Jong Deurne heen. Zaak dus, om in de uitwedstrijd tegen Mierlo-Hout 2 te winnen.

lees meer

D’r in dat telt niet altijd. 12 mei 2018 Blue Velvet - Bavos 0-0

Afgelopen zaterdag speelden de jongens van JO17-3 hun wedstrijd vlak voor de wedstrijd van de mannen van Blue Velvet en Bavos.

lees meer

Jong Deurne deelt de punten met Boekel Sport op zonovergoten Kranenmortel Deurne – 6 mei 2018

Op zondag 6 mei stond op Sport de Kranenmortel de wedstrijd tussen Jong Deurne en Boekel Sport op het programma.

lees meer

13 mei 2018 SC Susteren - SV Deurne 1 - 1 (0-1)

Helaas heeft SV Deurne geen overwinning behaald in en tegen Susteren. Twee hoogtepunten waren te noteren aan Deurne-zijde. De schitterende kopbal van Yuri Veeneman uit een vrije trap van Gregory Lammers en het debuut van JO19-1 speler Niels Knijnenburg deze middag.

lees meer

SV DEURNE LEIDT NEDERLAAG TEGEN OPPERMACHTIG WITTENHORST

Voorafgaand aan de wedstrijd moest coach Jurgen Elbers flink puzzelen om de uit de uitgedunde sv Deurne selectie een representatief elftal op de mat te brengen, doelman Frank Derks maakte zijn opwachting door de afwezigheid van Joost Bukkems en Jorg van de Werf kreeg de voorkeur boven Job Steeghs, die aan het terug komen is van een blessure.

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 443