Verslagen

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 447

SV Deurne behaalt fraaie maar ook degelijke overwinning tegen Geldrop 5-2

Op een zonovergoten Kranenmortel behaalde sv Deurne vanmiddag een verdiende overwinning tegen Geldrop, terwijl de wedstrijd lastiger was dan de 5-2 uitslag doet vermoeden.

lees meer

7 oktober 2018 SV Venray – SV Deurne 3-1 (1-0)

SV Deurne niet bij machte tegen SV Venray

SV Deurne heeft de koppositie niet weten te handhaven. De wervelende voetbalwedstrijd van de week ervoor kreeg geen goed vervolg in Venray.

lees meer

SV Deurne oppermachtig in duel met Susteren 5-0

Deurne legde in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen een geweldige partij op de mat. Met dominant voetbal en bij vlagen met tikkie takkie voetbal werd Susteren van het kastje naar de muur gestuurd. De goed leidende scheidsrechter Bezemer kon in een sportieve wedstrijd de kaarten op zak houden.

lees meer

Maarten Vos goudhaantje op het Valkennest, sv Deurne wint extremis met 1-2

Een oppermachtig sv Deurne wist vanmiddag op een nat en koud Valkennest uiteindelijk de drie punten in de wacht te slepen in een wedstrijd met twee geheel verschillende helften

lees meer

Wedstrijdverslag HVCH - Jong Deurne

Op deze schitterende zondagochtend vertrok Jong SV Deurne voor haar laatste competitiewedstrijd naar HVCH in Heesch. Na het lijfsbehoud van vorige week na een 4 – 2 overwinning op Nulandia en HVCH dat zich ook al veilig heeft gespeeld stond er weinig op het spel voor beide ploegen. HVCH heeft echter nog nacompetitie afgedwongen door de 2e periode te bemachtigen. Ook stond deze wedstrijd in het teken van het afscheid van: Stijn Broeks, Stef van Rooij en Juan van Schijndel.

lees meer

JO19-2 overtuigend kampioen na overwinning op Stiphout: vanaf de zijlijn door een fan.

Na er in de eerste seizoenshelft al op gerekend te hebben kon de beker met de grote oren nu eindelijk echt uit de kast gehaald en opgepoetst worden voor het afsluitende duel tegen Stiphout.

lees meer

SV Deurne sluit seizoen waardig af met 1-4 winst bij Chevremont

Door in de 2e helft met meer lef en bij vlagen met goed combinatiespel te spelen wist Deurne de 0-1 achterstand bij de rust om te zetten in een eclatante overwinning bij de nummer 2 van de competitie Chevremont

lees meer

Nulandia - Jong Deurne wedstrijdverslag

Op zondag 20 mei stond de wedstrijd tussen Jong Deurne en het tweede elftal van Nulandia op het programma. Na 8-1 afgang in de uitwedstrijd en de slechtste wedstrijd van het seizoen, afgelopen week tegen Mierlo-Hout 2 hadden de spelers van Jong Deurne wat goed te maken. Ook omdat Jong Deurne aan de aftrap nog steeds niet zeker was van een plek in de 1e klasse volgend seizoen.

lees meer

Ambitie van Blue Velvet maakt het verschil

19 mei 2018       Blue Velvet – VeterAnen 2-1

lees meer

Jong Deurne verliest slechte wedstrijd tegen Mierlo-Hout 2: 5-3.

Op Moederdag (zondag 13 mei 2018) stond de wedstrijd tussen Mierlo-Hout 2 en Jong Deurne op het programma. Jong Deurne is na het gelijkspel van vorige week thuis tegen Boekel Sport 2 nog altijd niet helemaal zeker van een plek in de 1e klasse volgend seizoen. Het staat dan wel in de middenmoot, maar de concurrenten die lager geklasseerd staan kunnen allemaal in theorie nog over Jong Deurne heen. Zaak dus, om in de uitwedstrijd tegen Mierlo-Hout 2 te winnen.

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 447