Verslagen

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 406

SV Deurne JO15-2 Kampioen 2017

Na een onrustige nacht, dromend van de kampioensschaal , vertrokken we zaterdagmorgen in alle vroegte naar Grashoek. Hier moest het gebeuren, hier konden we kampioen worden.

lees meer

wedstrijdverslag Deurne 2- Nulandia 2

Een wedstrijd tussen twee directe concurrenten die snel beslist zou zijn.

lees meer

Oppermachtig sv Deurne laat toch punten achter op het Valkennest

Een tot op het bot gemotiveerd sv Deurne wilde eindelijk eens met de statistieken breken dat er bij uitwedstrijden tegen De Valk weinig te halen valt.

lees meer

27 november 2017 SV Deurne – SC Susteren 1 - 1

In een gelijkopgaande wedstrijd stond uiteindelijk een 1-1 eindstand op het scorebord . SV Deurne boog alsnog een 0-1 ruststand om. Beide ploegen hadden kans op de overwinning maar er viel geen goal aan beide zijden.

lees meer

Jong Deurne verliest na zwakke vertoning aansluiting met de top

Op een natte zondagochtend in Schijndel speelde Jong Deurne tegen hekkensluiter Avanti’31. Na de zwaarbevochte zege van vorige week thuis tegen Mierlo-Hout (1-0) was het vertrouwen toegenomen om de aansluiting te zoeken met de teams in de top 5.

lees meer

Blue Velvet opnieuw bovenliggende partij in titanenstrijd.

18 november 2017 VeterAnen - Blue Velvet 1-2

Afgelopen zaterdag was die ene zaterdag in het seizoen die je wist dat ging komen. De zaterdag die elke rechtgeaarde voetballiefhebber tussen het Vrèk en de Bruggenseweg, tussen de Wittedijk en de Esdonk, in zijn agenda gebeiteld heeft.

lees meer

Gretig Deurne behaalt grote zege in Hoensbroek 0-6

Omdat Mark Louwers met een blessure aan de kant moest blijven startte Deurne, evenals twee weken geleden, met Job Steeghs in het centrum van de verdediging.

lees meer

Jong Deurne – R.K.S.V. Mierlo-Hout 2 1-0

Jong Deurne boekt zege met een zwarte rand op Mierlo-Hout 2

lees meer

JO17-1 krijgt te weinig tegen de koploper

17 november 2017 Rhode 017-1 - SV Deurne O17-1 Uitslag 1-0

lees meer

Jong Deurne- SV TOP 2

Vandaag 2 november ’17 staat een mooie wedstrijd op het programma tegen het , voor Deurne, altijd lastige SV TOP 2. Een wedstrijd die vooraf nog nooit gewonnen bleek te zijn volgens onze aanvoerder.. Dit werd ons vlak voor de wedstrijd nog even ingepeperd waardoor we extra gemotiveerd het veld opgingen. Prima omstandigheden verder: de zon schijnt volop en het kunstgras ligt er prima bij.

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 406