Verslagen

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 372

Overtuigende overwinning Jong Deurne in eerste nacompetitie wedstrijd

Door een 10e plaats op de ranglijst is Jong Deurne veroordeeld tot het spelen van promotie/degradatie wedstrijden. Uiteindelijk kwam de ploeg slechts één puntje tekort voor directe handhaving, terwijl drie punten meer zelfs goed was geweest voor een 7e plaats. Helaas was dit alles niet het geval waardoor het seizoen nog enkele weken langer duurt.

lees meer

SV Deurne 6 tegen Sparta ’25 7 door Henk Driessen

Zondagochtend 14 mei 2017, een stralende zon. Echt voetbalweer dus. SV Deurne 6 zette direct druk op de tegenstander. Zouden ze geïnspireerd zijn door de wedstrijd van Ajax tegen Olympique Lyon afgelopen donderdag? Helaas was maar van korte duur. Niet erg, er stond niets meer op het spel.

lees meer

Wedstrijdverslag Venray-Deurne

SV Deurne begon aan de wedstrijd met enkele mutaties ten opzichte van de laatste wedstrijd, Stan Respen en Stefan van de Werf werden gespaard. Ondanks dit startte het team van SV Deurne zeer voortvarend en stond na 4 minuten spelen reeds met 2-0 voor door 2 doelpunten van Ruhenry Martina.

lees meer

Tandenloos SV Deurne " bijt " zich stuk op Volharding

Wat een mooie seizoensafsluiter voor SV Deurne had moeten worden eindigde na een 0-1 thuisnederlaag in mineur. Ondanks dat SV Deurne zonder basis spelers van der Steen en Vos moest beginnen, stonden vooraf alle seinen op groen: het team is praktisch veilig voor na-competitie, een tegenstander die al 70 tegendoelpunten in deze competitie heeft moeten incasseren en een thuisbalans (alleen van ZSV verloren) waar het zelfvertrouwen vanaf moet druipen.

lees meer

Karakter, toewijding en de zegen van boven.

6 mei 2017 Neerkandia - Blue Velvet 1-3

Er zijn van die wedstrijden waarbij je voelt dat alles op scherp staat. Waarbij je niemand hoeft te vragen of hij vooraf een extra boterham met pindakaas heeft gegeten. Waarbij iedereen de veters extra strak vast trekt in de kicksen. Afgelopen vrijdagavond was elke Blue Velveteraan op tijd naar bed gegaan omdat afgelopen zaterdag de knaller tegen Neerkandia op het programma stond. Er stond veel op het spel.

lees meer

Jong Deurne gaat zwaar competitie slot tegemoet

Na de uitschakeling in het bekertoernooi waar Jong Deurne tot aan de kwartfinale wist door te komen, dat overigens nooit eerder voor een 2e team in de clubgeschiedenis is voorgekomen, stonden er nog twee competitiewedstrijden op het programma.

lees meer

SV Deurne pakt verdiende overwinning op SSS’18 en is bijna zeker van lijfsbehoud 1e klasse.

Deurne had deze wedstrijd erg veel kansen nodig alvorens de overwinning op te kunnen eisen in extremis.

lees meer

Fantastisch voetbalfeest van en voor SV Deurne

Zondag voor en na de thuiswedstrijd werd er voor onze leden, sponsoren, vrijwilligers en vrienden een geweldig voetbalfeest georganiseerd. 

lees meer

Blue Velvet vaart wel bij tegenwind

22 april 2017 Blue Velvet – IJsselstein 3-1

Vraag het aan Abel Tasman, Michiel de Ruiter, Stephan van den Berg en Dorian van Rijsselberghe. Allemaal zullen ze het bevestigen: door tegenwind wordt je sterker! 

lees meer

SV Deurne O15-2 tegen NWC O15-4

Op zaterdag 22 april voetbalde SV Deurne O15-2 een thuiswedstrijd op Sportpark De Kranenmortel tegen NWC O15-4.

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 372