Overig nieuws

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 253

Indelingen jeugdteams 2017-2018

Graag presenteren wij de definitieve teamindeling voor de jeugdteams JO8 t/m JO19 seizoen 2017-2018. 

lees meer

Welkomstgesprekken nieuwe jeugdleden

lees meer

Nieuwe wedstrijdvorm voor de JO9 en JO8 teams

De KNVB voert komend seizoen 2017-2018 een nieuwe wedstrijdvorm in voor de teams uitkomend in een JO9 of JO8 team. (vroeger F-categorie)

lees meer

SV Deurne versterkt zich met Gregory Lammers

Lammers (24 jaar) komt over van SC Helmondia uit Helmond, waar hij de afgelopen 3 seizoenen speelde. De geboren en getogen Helmonder Lammers begon zijn voetbalcarrière bij MULO waarna hij werd opgepikt door Helmond Sport.

lees meer

Luwawa blijft blauwwitten trouw

Ondanks de interesse van menig club blijft vleugelaanvaller Parfait Luwawa trouw aan SV Deurne! Luwawa, bezig aan zijn 2e seizoen bij de Deurnese Eersteklasser, raakte het afgelopen seizoen zwaar geblesseerd waardoor hij ruim een half jaar vanaf de zijlijn moest toekijken. In het nieuwe seizoen wil hij laten zien dat ie weer topfit is en vooral iets terug doen voor zijn team en de vereniging.

lees meer

Tweede update teamindeling 2017-2018; geen JO12 meer

In het eerste bericht betreffende de teamindeling 2017-2018 hebben we aangegeven, dat we voornemens waren om ook volgend seizoen weer een JO12-1 team in te schrijven bij de KNVB.

lees meer

Luuk Veeneman keert terug bij SV Deurne

Wederom mooi nieuws voor de selectie van SV Deurne! Luuk Veeneman (19 jaar) komt over van Helmond Sport waar hij de afgelopen 3 seizoenen speelde.

lees meer

4-Skills Soccer Academy uit Deurne viert 5 jarig jubileum

4-Skills Soccer Academy uit Deurne bestaat dit jaar 5 jaar. Na zijn terugkomst als fulltime voetbaltrainer in New Jersey, Amerika, startte Arnoud Jonker bij SV Deurne zijn eigen voetbalschool op; voetbalschool4-Skills. Op vrijdagen kon iedereen zich opgeven om extra techniektraining te krijgen, waarbij het domineren van de 1v1 situatie centraal staat.

lees meer

JO11-1 KAMPIOEN 2016-2017!!!

Op maandag 15 mei, de laatste competitiewedstijd, moest er gewonnen worden bij en van SV Brandevoort om evenals in het najaar weer kampioen te worden in de hoofdklasse. En dat lukte, met een klinkende 1-7 overwinning werd het kampioenschap uitbundig gevierd!

lees meer

Transfernieuws: Thijs Matheij keert terug bij SV Deurne!

SV Deurne versterkt haar selectie met Thijs Matheij (25 jaar). De leraar basisonderwijs-in-opleiding volgde een groot deel van zijn jeugdopleiding bij SV Deurne (2 jaar SJVV, 2 jaar Helmond Sport en 5 jaar SV Deurne), waarna hij als 1e jaar senior uitstroomde naar SJVV. Thijs is een echte buitenspeler en kan zowel op links als rechts uit de voeten.

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 253