Overig nieuws

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 268

ALLE #svdeurne leden ga even massaal stemmen voor deze KNVB #Teambox Winactie !!

Elke stemmer maakt kans op leuke prijzen voor zichzelf … EN de 10 verenigingen met de meeste stemmen: krijgen tot aan het einde van het seizoen 2017/2018 een GRATIS #Teambox bij alle thuiswedstrijden voor onze jongste leden van alle teams JO-08 t/m JO-11 en voor onze tegenstanders …. SV Deurne #samenlekkerbezig.nl

lees meer

Mooi jubileumcadeau voor leden, vrijwilligers en sponsoren.

Nadat alle actieve leden eerder al gratis sokken hebben gekregen voor de nieuwe tenues biedt sv Deurne haar leden komende week ook het jubileumboek gratis aan.

lees meer

SV Deurne JO15-1 naar het Nederlands Kampioenschap!

Proficiat met het door uw team SV Deurne JO15-1 behaalde resultaat op het districtskampioenschap, dat u deelnemer maakt van het spannende, leerzame en bovenal leuke, prestigieuze NK aan het einde van het seizoen 2017/2018 !

lees meer

Reglement Laolaveld.

Aanduiding reglement Laola Veld.

lees meer

Jos van Tartwijk

Jos van Tartwijk trouwe vrijwilliger SV-Deurne

lees meer

Scheidsrechters-Indeling spelers JO17 en JO19

Sinds het seizoen 2013-2014 worden de spelers van de A/B categorie ingedeeld als scheidsrechters bij de wedstrijden van de E categorie.

lees meer

Maatschappelijke stage bij SV Deurne.

Maatschappelijke stage bij SV Deurne.
Vanaf het schooljaar 2011-2012 is het volgen van een maatschappelijke stage voor leerlingen van het VMBO, Havo en VWO verplicht. SV Deurne biedt leerlingen de mogelijkheid om de maatschappelijke  stage te vervullen.

lees meer

UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING 30 OKTOBER 2017

Bij deze nodigt het bestuur van SV Deurne alle leden uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering. Deze vindt plaats op maandag 30 oktober 2017, aanvang 19.45 uur in “de Basis” op Sportpark de Kranenmortel. U bent vanaf 19.30 uur welkom voor een kopje thee of koffie.

lees meer

Oostendorp Auto geeft drie keer een weekend rijden weg aan bezoekers feestweekend Sv Deurne

In het jubileumweekend stond Oostendorp Auto Helmond met een Toyota CH-R, Mazda MX-5 en Hyundai Tucson op het complex van SV Deurne. Oostendorp is jubileumsponsor van Sv Deurne. 

lees meer

Vandaag in het ED (Eindhovens Dagblad)! #75 jaar lid van SV Deurne.

75 jaar lid van SV Deurne.

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 268