Column Henk Driessen

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 61

Yuri da Silva Cruz; toptalent als scheidsrechter!

Yuri da Silva Cruz, hij werd scheidsrechter bij SV Deurne op zijn zeventiende. Yuri is nu twintig jaar jong en voetbalt vanaf zijn negende bij SV Deurne. Hij heeft in de vertegenwoordigende elftallen binnen onze club gevoetbald en voetbalde het afgelopen seizoen bij SV Deurne 5. Yuri speelt als rechtsbuiten of in de spits. 

lees meer

Column Henk Driessen: Ria Manders. “Was het leven maar meer Ria!”

Ria Manders is opgegroeid in Gemert en trouwde op 19-jarige leeftijd met Jan. Van huis uit heeft ze geen voetbalachtergrond maar ze is bij SV Deurne van de voetbalcultuur gaan houden.

lees meer

Column Henk Driessen: Ronald de Wit; groot motivator die spelers mentaal sterker maakt.

Ronald de Wit is bij de ‘recreatieve’ elftallen binnen SV Deurne een succesvol coach. Hij is al verschillende keren met de A-junioren kampioen geworden.

lees meer

Column Henk Driessen: Harry de Wit; “Als je inzet hebt, presteer je altijd!”

Harry de Wit is geboren in 1947. Harry is materialenman bij SV Deurne, sinds 1972 is hij actief bij onze club met een onderbreking van drie jaar toen hij lid was van Racing Boys.

lees meer

Nick van den Heuvel; SV Deurne kan altijd van hem op aan.

Nick van den Heuvel is in 1989 geboren in Helmond. Hij heeft maar heel kort gevoetbald namelijk bij de F’jes van RKSV Liessel. Op zijn zestiende ging hij vlaggen en werd hij leider van Liessel A1. Later ging hij fluiten en werd hij trainer. Bij A1/Liessel 5 was hij drie seizoenen lang leider/grensrechter.

lees meer

Column Henk Driessen: Roos Knijnenburg; “Ik kan altijd scoren bij het voetballen, behalve als ik zelf aan de bal ben...”

Roos Knijnenburg loopt op de voetbalvelden van SV Deurne rond sinds het jaar 2005.  Ze is getrouwd met Jack Keijsers. Fotografie was al haar hobby en daardoor begon ze ook foto’s te knippen bij de wedstrijden van SV Deurne. Na de wedstrijd SV Deurne – Feyenoord in januari 2008 kwam dit in een stroomversnelling. Ze heeft sindsdien talloze foto’s voor SV Deurne gemaakt.

lees meer

Finn van der Steijn, intelligente jeugdspeler SV Deurne.

Finn van der Steijn is veertien jaar jong en voetbalt bij de SV Deurne O15-1. Hij voetbalt vanaf zijn zesde en heeft altijd in de vertegenwoordigende elftallen in de jeugd van SV Deurne gevoetbald.

Finn komt uit het voetbalgeslacht van der Steijn en zijn vader is Leon. De familie van der Steijn kunnen allen goed voetballen en Finn vormt hier geen uitzondering op.

Hij is bij de F’jes nog keeper geweest maar stopte daarmee omdat Finn te koude handen kreeg als hij in de winter moest voetballen. Niet erg Finn, ik stopte als materialenman omdat de broodjes frikadel in de kantine te duur werden. Da’s veel erger!

Finn werd centrale middenvelder en Eelco de Bresser was een trainer die potentie als voetballer in Finn zag. Finn noemt Eelco een inspirerende kracht in zijn voetballoopbaan tot nog toe.

Finn besteedt vier dagdelen aan voetbal en vindt vooral het Laola veldje bij SV Deurne erg leuk.

Hij is ook zelfkritisch. Zo vond hij dat hij in de wedstrijd tegen Avanti ’31 de eerste helft wat minder voetbalde en de tweede helft ging beter omdat hij toen aanvallender kon voetballen. Finn hoopt het hoogst haalbare te bereiken in zijn voetbalcarrière en wenst nog eens in het eerste elftal van SV Deurne te voetballen. Dennis Groen is zijn favoriete speler bij SV Deurne 1.

Finn is supporter van Ajax en Davy Klaassen is bij deze club zijn favoriete voetballer.

Hij wil een compliment geven aan alle jeugdtrainers van SV Deurne. Hij hoopt zelf nog eens jeugdtrainer te worden met als doelstelling om spelers beter te maken.

Trainer Yheferzon van de Berkmortel benoemt de kwaliteiten van Finn; gedreven, uitstekende mentaliteit. technisch goed en een goed voetballend inzicht. Yheferzon denkt dat Finn als hij zo doorgaat het eerste elftal van SV Deurne ga halen.

Finn blijf de jongen die je bent, dan komt alles goed.

lees meer

Column Henk Driessen: Peter van Dam; “Mijn vader heeft mij gevormd als voetballer en mijn moeder zorgde voor de rest.”

Als ik aan Peter van Dam denk, denk ik meteen aan zijn vader Gerrie. Peter vond zijn vader Gerrie misschien wel een completere voetballer dan hemzelf. 

Beiden hadden een goed schot, waren kopsterk, hadden een goeie pass in de benen en een goed tactisch inzicht. Maar Gerrie was als voetballer sneller dan Peter.

lees meer

Column Henk Driessen: Marcel Seijkens; de voetbalcultuur is verslavend.

Marcel Seijkens voetbalde tot zijn vijftiende in de jeugd van ZSV. Daarna ging hij naar EVV Eindhoven. Hier voetbalde hij o.a met John Versleeuwen (de vader van Stan), Hans Kraaij jr. en René van de Kerkhof. Marcel brak helaas niet echt door in het betaalde voetbal. 

lees meer

Column Henk Driessen: David Jansen denkt in kansen en niet in beperkingen.

David Jansen, is een oud-voetballer bij SV Deurne. Hij begon met voetballen toen hij op de basisschool in groep 4 zat. Hij is een jongen met een winnaarsmentaliteit. Als voetballer had hij een goed schot in de benen.

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 61