Column Henk Driessen

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 96

Deze dagen verschijnt de presentatiegids bij onze leden, vrijwilligers en sponsoren in de bus. Speciale aandacht voor pagina 43

Bij deze het interview dat Henk Driessen in mei 2017 met Juri had.

Een warme herinnering aan een warm persoon.

Henk Driessen

lees meer

Ben Aldenzee

Ben Aldenzee (1997) voetbalt sinds 2008 bij SV Deurne.

lees meer

Jan Brands; vechter met rechtvaardigheidsgevoel.

Jan Brands is geboren in Velden (bij Venlo). Zijn vader was timmerman en zijn moeder runde een kroeg aan huis. Jan heeft nu nog twee van de drie broers en drie zussen.

lees meer

Jos Snijders, oud-speler kampioenselftal Beekmans/Pijpenseel

Jos Snijders heeft een verleden bij SV Deurne 1. Pas geleden is hij door oud-speler Marcel Seijkens gevraagd voor de reünie van het SV Deurne 1 dat in de vroege jaren negentig drie keer kampioen werd.

lees meer

Burak Oosterveen; “SV Deurne B1 was begin vriendengroep.”

Burak Oosterveen, zoon van Roel Oosterveen die in het kampioenselftal voetbalde tijdens het seizoen 1972/1973 en broer van Teun die ook in SV Deurne 1 speelde. Jos Oosterveen voetbalt op dit moment bij SV Deurne 4 en is een andere broer van Burak.

lees meer

Piet Geven; trouw supporter en toegewijd vrijwilliger

Piet Geven; vader van Daan, Alex en Sylke. Iedereen kent hem als trouwe supporter van SV Deurne die zelfs doordeweeks nog vaak op het sportpark te vinden is.

lees meer

Carlo Munsters; 55 jaar aan voetbalverhalen.

Carlo Munsters begon op zesjarige leeftijd te voetballen bij SV Deurne. De eerste wedstrijd die hij speelde was als keeper. Dat was geen succes, ze verloren met 6-0. Carlo droeg het stokje over aan Wim van de Mortel.

lees meer

Koninklijke onderscheiding voetbalicoon Tiny Laukens Op 26 april ’18 gebeurde wat al veel eerder had moeten gebeuren.

Tiny Laukens werd koninklijk onderscheiden door burgemeester Hilko Mak. Het gebeurde bij SV Deurne op Sportpark De Kranenmortel in De Basis om 10 uur in de ochtend. SV Deurne had het lintje aangevraagd.

lees meer

Gracjan Gumowski Gracjan is van Poolse komaf. Hij is geboren is Szczecin in Noord/West-Polen.

Gracjan woont nu in De Koolhof en wil het maximale uit zijn voetballoopbaan halen. Zowel als voetballer en als trainer. Verder hoopt hij nog een fysiotherapeut te worden.

lees meer

SV Deurne onder 17-2 tegen MVC onder 17-1

De wedstrijd met de omwenteling.

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 96