Column Henk Driessen

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 75

Ronald Roy; “Als scheidsrechter moet je beslissingen durven te nemen tegen spelers maar voor het spel!”

Ronald Roy is in 1963 geboren in Eindhoven en opgegroeid in Asten waar hij tot zijn twintigste heeft gewoond. Ronald heeft nog in de vertegenwoordigende elftallen gevoetbald bij NWC tot en met Top B. Op zijn zestiende ging Ronald op kamers wonen in Utrecht in verband met zijn opleiding op de Slagersvakschool.

lees meer

Henk en Twan Aarts, beiden waren voetballer en keeper.

Henk en Twan Aarts, vader en zoon. Bijna zou ik het lied Papa van Stef Bos gaan zingen. Ze lijken namelijk bijzonder veel op elkaar, de nuchterheid zelve.

lees meer

Theo van Griensven; vitaal en bij de tijd.

Theo van Griensven is al vanaf de oprichting in 1942 lid van SV Deurne. Hij is met zijn 90 jaar dan ook het oudste lid van onze club. Sterker nog, hij heeft ook nog gevoetbald voor Deurania (één van de voorlopers van SV Deurne).

lees meer

Column Henk Driessen met deze week, Maarten Vos

Maarten Vos ken ik al vanaf 1999 toen hij 14 jaar jong was. Ik werkte in het studiehuis van Peelland College en Maarten kwam altijd met rugzak en jas aan dit lokaal binnen gelopen. Dan moest ik even mijn gezag laten gelden.

lees meer

Wedstrijdverslag Dames Helmondia ’55 - SV Deurne

Dames Helmondia ’55 tegen Dames SV Deurne

lees meer

Erik Sterk; “Op dit moment zie ik me meer als een assistent. In de nabije toekomst kan dit altijd nog veranderen.”

Bij Erik Sterk vloeit militair bloed door de aderen. Erik is geboren in Asperen, woonde daarna in Duitsland en sinds zijn zestiende woont hij in Deurne (Erik is geboren in 1979). Hij kwam in Deurne terecht omdat zijn vader als beroepsmilitair zijn thuishaven vond bij Militaire Basis De Peel.

lees meer

Chiel Mennen

Chiel Mennen; enthousiaste jongen die in zichzelf gelooft. Chiel Mennen kende zijn eerste voetbaljaren in zijn geboortedorp Griendtsveen. Hij voetbalde als klein ukkie met jongeren die enkele jaren ouder waren dan hem. Griendtsveen kende immers weinig jeugd in de generatie van Chiel. Er waren zo weinig voetbaljongeren in dit dorp dat ze bij de D’tjes 7 tegen 7 voetbalden op een half veld. Chiel kan verschrikkelijk goed voetballen. Op zijn zestiende speelde hij al in het eerste van Griendtsveen.

lees meer

Stefan Aspers; “Na al mijn omzwervingen ben ik trots op SV Deurne!”

Stefan Aspers is geboren in juli 1974 net na het WK Voetbal in Duitsland. Zijn moeder bekeek alle wedstrijden tijdens dit toernooi en dat is wellicht de reden waarom Stefan voetballer is geworden.

lees meer

Theo Goossens; vrijwilliger die mensen in het hart weet te raken.

Theo Goossens is geboren in 1955. De eerste keer dat hij met SV Deurne in contact kwam was in het seizoen 1976/1977 toen Frans Martens de Top C trainde. Theo was toen leider bij de scouting en vroeg Frans om samen met enkele leden van dat elftal te komen helpen bij een avondspel. Uit die tijd is het contact ontstaan met Frank van Tilburg (later een icoon bij de club) die in dat elftal voetbalde.

lees meer

Erik Wilbers; gedreven om te winnen en scheidsrechter.

Erik voetbalt bij SV Deurne 8 en is dit jaar begonnen als scheidsrechter. Erik begon al met voetbal op zijn vijfde. De reden was dat zijn vader jeugdleider was van een elftal dat een spelerstekort had.

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 75