Column Henk Driessen

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 67

Theo Goossens; vrijwilliger die mensen in het hart weet te raken.

Theo Goossens is geboren in 1955. De eerste keer dat hij met SV Deurne in contact kwam was in het seizoen 1976/1977 toen Frans Martens de Top C trainde. Theo was toen leider bij de scouting en vroeg Frans om samen met enkele leden van dat elftal te komen helpen bij een avondspel. Uit die tijd is het contact ontstaan met Frank van Tilburg (later een icoon bij de club) die in dat elftal voetbalde.

lees meer

Erik Wilbers; gedreven om te winnen en scheidsrechter.

Erik voetbalt bij SV Deurne 8 en is dit jaar begonnen als scheidsrechter. Erik begon al met voetbal op zijn vijfde. De reden was dat zijn vader jeugdleider was van een elftal dat een spelerstekort had.

lees meer

Koen Martens; iemand met visie op de club.

Koen Martens kwam op zijn vijftiende voetballen bij de junioren van SV Deurne. Dit was in het seizoen 2005/2006.

lees meer

Paul Megens; sterke persoonlijkheid met een hart van goud.

Paul Megens is geboren in 1987, zelf vind ik hem een echt leiderstype. Hij is nog aanvoerder geweest in de A1 die onder leiding stond van Sijmen Peijnenburg.

“Sijmen had goeie oefenstof en gaf me zelfvertrouwen”, aldus Paul. “Door hem werd ik mentaal sterker.”

lees meer

Jorg van Kessel; karaktermens die altijd klaarstaat voor de club.

Jorg van Kessel is al vanaf 1996 lid van SV Deurne. Hij is een gerespecteerd voetballer en heeft doorgaans in de lagere elftallen gevoetbald. Jorg is jarenlang jeugdtrainer geweest bij SV Deurne. Er passeren enkele gerenommeerde namen zoals Jef Vels, coach bij de KNVB. Die had een prachtige riedel namelijk Praatje-Plaatje-Daadje. Vels bedoelde hiermee dat je eerst de oefening uit moet leggen (praatje), dan de oefening zelf uitvoeren (plaatje) en tenslotte moeten de jongens het zelf doen (daadje).

lees meer

Het hart van de nieuwe kantinejuffrouw kleurt echt blauw/wit.

Yolanda van Hal komt al vanaf haar pubertijd bij SV Deurne. Adrie van Hal, haar vader, is enkele jaren voorzitter geweest van onze club en haar broer Gerard heeft nog heel kort in de selectie gezeten van SV Deurne. Een korte periode verdween SV Deurne uit haar leven maar nu is Yolanda al weer jarenlang op de velden van onze club te bespeuren.

lees meer

Yuri da Silva Cruz; toptalent als scheidsrechter!

Yuri da Silva Cruz, hij werd scheidsrechter bij SV Deurne op zijn zeventiende. Yuri is nu twintig jaar jong en voetbalt vanaf zijn negende bij SV Deurne. Hij heeft in de vertegenwoordigende elftallen binnen onze club gevoetbald en voetbalde het afgelopen seizoen bij SV Deurne 5. Yuri speelt als rechtsbuiten of in de spits. 

lees meer

Column Henk Driessen: Ria Manders. “Was het leven maar meer Ria!”

Ria Manders is opgegroeid in Gemert en trouwde op 19-jarige leeftijd met Jan. Van huis uit heeft ze geen voetbalachtergrond maar ze is bij SV Deurne van de voetbalcultuur gaan houden.

lees meer

Column Henk Driessen: Ronald de Wit; groot motivator die spelers mentaal sterker maakt.

Ronald de Wit is bij de ‘recreatieve’ elftallen binnen SV Deurne een succesvol coach. Hij is al verschillende keren met de A-junioren kampioen geworden.

lees meer

Column Henk Driessen: Harry de Wit; “Als je inzet hebt, presteer je altijd!”

Harry de Wit is geboren in 1947. Harry is materialenman bij SV Deurne, sinds 1972 is hij actief bij onze club met een onderbreking van drie jaar toen hij lid was van Racing Boys.

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 67