Column Henk Driessen

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 83

Tiny Laukens; “Als u kennis hebt gemaakt met de Juventus Veterinnen wilt u waarschijnlijk nooit meer weg!”

Tiny Laukens, 77 jaar jong en geboren in 1940, heeft zijn voetbalroots in Helmond liggen. Hij begon in de jeugd bij Kolping SDW en ging daarna keepen bij Helmondia ’55.

lees meer

Joris en Jeroen Verhaegh; De wedstrijd tegen Racing Boys leeft!

Joris en Jeroen Verhaegh, broers en vrienden voor het leven. Ze hebben van kinds af aan al een goede band met elkaar gehad. Jeroen is twee jaar ouder dan Joris maar nam hij al vanaf zijn kindertijd overal mee naartoe.

lees meer

Thomas en Siem; vrienden door SV Deurne

Thomas van Hugten en Siem Bakker voetballen beiden in SV Deurne onder 17-2.

lees meer

Jo Verheijen spreekt over zijn voorzitterschap 1987-2002.

Jo Verheijen was keeper van SV Deurne 1 vanaf zijn zeventiende tot en met zijn tweeëndertigste. Vijf jaar later (in 1987) werd hij voorzitter van onze club. Toenmalige club-praeses Adrie van Hal had hem hiervoor gevraagd.

lees meer

Jurgen Wilbrink; een goed organisator die zijn afspraken stipt nakomt.

Jurgen Wilbrink is geboren in Eindhoven en heeft in de jeugd van PSV gevoetbald. In de jeugd van PSV gevoetbald?! Ja, maar dan bij de amateurtak. Als tegenstanders ooit aan Leon Verdonschot vragen of Blue Velvet wat voorstelt grapt hij wel eens; “Ja, we hebben er zelfs ééntje van PSV bijzitten.”

lees meer

Zondag 28 januari, El Classico van de Kranenmortel. (Column Henk Driessen)

Ruhendrey Martina voetbalde in de jeugd van ZSV. Hij ging later bij SV Deurne voetballen. Ruhendrey heeft bij onze vereniging nog in de B1 en A1 gevoetbald en is nu buitenspeler bij onze club.

lees meer

Zondag 21 januari veiling en brunch Column Henk Driessen !

Op zondag 21 januari werd er in De Basis op Sportpark De Kranenmortel een feestje gevierd ter ere van het 75-jarige jubileum van SV Deurne.

lees meer

Dé cultuurdragers van SV Deurne

In Café De Brouwer in het centrum van Deurne komt iedere derde woensdag van de week een oud-kampioenselftal van SV Deurne bij elkaar. SV Deurne 1 dat kampioen werd in het seizoen 1978/1979.

lees meer

Ronald Roy; “Als scheidsrechter moet je beslissingen durven te nemen tegen spelers maar voor het spel!”

Ronald Roy is in 1963 geboren in Eindhoven en opgegroeid in Asten waar hij tot zijn twintigste heeft gewoond. Ronald heeft nog in de vertegenwoordigende elftallen gevoetbald bij NWC tot en met Top B. Op zijn zestiende ging Ronald op kamers wonen in Utrecht in verband met zijn opleiding op de Slagersvakschool.

lees meer

Henk en Twan Aarts, beiden waren voetballer en keeper.

Henk en Twan Aarts, vader en zoon. Bijna zou ik het lied Papa van Stef Bos gaan zingen. Ze lijken namelijk bijzonder veel op elkaar, de nuchterheid zelve.

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 83