Activiteiten

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 117

Geslaagd jeugdjubileumweekend !

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober vond het jeugdjubileumweekend plaats voor alle jeugdleden: van welpen en mini's tot de A-jeugd (O19) werd een leuk programma aangeboden, hetgeen prettig is verlopen mede ook dankzij de (spontane) inzet van veel vrijwilligers.

lees meer

Mededeling betreft de grote clubactie.

Wat fijn om te horen dat jullie allemaal zo goed je best doen met het verkopen van de lootjes.

Inmiddels heb ik al een paar keer het verzoek gehad of kinderen nog een extra boekje kunnen krijgen.

lees meer

Penaltybokaal

TUSSENSTAND 8-10-2017

lees meer

SV Deurne Grote clubactie 2017

De Grote Clubactie is van start!

lees meer

Aanstaande maandag krijgen de trainers van de hogere jeugdteams uitleg over de CoachAssist - de trainersapp van Connected.Football.

Dit is een vervolg op de ervaringen met de app van Connected.Football van afgelopen seizoen. De trainers kunnen op de PC, laptop, tablet of smartphone oefenstof bekijken en gebruiken.

lees meer

Opnames Nieuwe Clublied Sv Deurne

Ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan heeft Sv Deurne een eigen clublied gemaakt. Zondag 03-09-2017 kwamen vele supporters van Sv Deurne op het sportpark om het clublied te zingen.

lees meer

Feestweekend Verslag 2 & 3 September

Jubileumavond SV Deurne gigantisch succes. Op zaterdag 2 september vond de aftrap plaats van de festiviteiten in het kader van het 75-jarig jubileum van SV Deurne. Om 17.30 kregen jeugdspelers een spiksplinternieuw tenue uitgedeeld. Er werd een foto geknipt van het getal 75 gevormd door jeugdspelers. Daarvoor stond clubfotografe Roos Knijnenburg op het dak. Vrees niet, ze is er heelhuids van afgekomen.

lees meer

Clublied SV Deurne nieuwe nummer 1 in de Top 40?

SV Deurne heeft een nieuwe clublied. Op zondag 3 september 2017 om 13 uur beleeft dit lied de vuurdoop op Sportpark De Kranenmortel.

lees meer

Alle festiviteiten rondom SV Deurne 75 jaar! SAVE THE DATES!

Zoals inmiddels bekend mag zijn viert onze mooie club komend voetbalseizoen haar 75 jarig bestaan. Een sportieve mijlpaal die we niet zonder aandacht voorbij laten gaan. In 4 weekenden staan we uitgebreid stil bij deze mijlpaal en vieren we middels een prachtig programma ons 75 jarig jubileum.

lees meer

Verkort programma E/F kamp vanwege hitte

In Verband met de verwachte hitte van morgen draaien we bij het E/F kamp een korter programma. De prijsuitreiking zal plaatsvinden om 13:00 uur. Tot dan!

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 117