Activiteiten

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 158

Programma bekerfinales 3 juni 2018 op sportpark de Kranenmortel

Volledig Programma 

lees meer

SV Deurne Supporter van het Jaar 2017-2018

Na jarenlang bij FC Eindhoven gevoetbald te hebben is, in het jaar 2005, mijn zoon Wim Verbeek gaan voetballen bij SV Deurne in de Hoofdklasse B. 35 Kilometer van ons geboortedorp Waalre is hij daar het avontuur aan gegaan.

lees meer

Update 4e Feestweekend 09 & 10 juni!

Penaltykoning(in) van Deurne | Legendarisch voetbalmoment | Feest van herkenning | Deurnese Beloften, onze toekomst!

lees meer

Na dit seizoen bestaat Deurne 6 alweer 10 jaar en dat willen we graag vieren met iedereen en wel op zaterdag 26 mei.

Om 16:00 uur starten we met een open voetbaltoernooi. Je kunt je individueel inschrijven via zomervoetbal@gmail.com. Op deze manier weten wij hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten. Geen zin in voetbal? Geen probleem.

lees meer

Weet je nog met welke voetbalmaten jij de mooiste acties maakte, de meest weergaloze goals scoorde en vele bijzondere voetbalmomenten beleefde?

Om al die onvergetelijke herinneringen op te halen, zijn wij op zoek naar elftalfoto’s van SV Deurne teams! Elftalfoto’s van jeugdteams, seniorenelftallen of veteranen uit het verleden, maar ook uit het heden….allemaal zijn ze welkom.

lees meer

KNVB Bekerfinale voor PSV Vrouwen

Op zaterdag 2 juni staat de bekerfinale voor PSV Vrouwen op het programma. Het is de derde bekerfinale voor het vrouwenteam met wederom Ajax als tegenstander. De wedstrijd wordt om 18.30 uur op Sportpark de Westmaat in Spakenburg gespeeld.

lees meer

Afscheidsdienst Riny en Monique Bouwmans

Op 14 maart jl kwamen Riny en Monique Bouwmans om het leven na een noodlottig ongeval tijdens hun vakantie in Australië. Riny en Monique, ouders van onze oud-speler Dennis Bouwmans, waren altijd fanatiek supporter bij de wedstrijden die Dennis bij ons in de jeugd en bij de senioren speelde.

lees meer

Schoolvoetbaltoernooi in Deurne

Op woensdag 4 april heeft SV Deurne in samenwerking met Leef! Deurne alweer voor het vierde jaar op rij het KNVB Schoolvoetbaltoernooi georganiseerd.

lees meer

Penaltybokaal

TUSSENSTAND 22-4-2018

lees meer

Vrijwilligers gezocht voor de KNVB Bekerfinales bij SV Deurne

SV Deurne vindt het geweldig dat zij dit jubileumjaar door de KNVB gevraagd is 4 bekerfinales van amateurs in Zuid II te mogen organiseren. M.n. de wedstrijd tussen de eerste elftallen van Zuid II op 10 mei wordt een geweldige wedstrijd met waarschijnlijk meer dan 1.500 toeschouwers. We kunnen SV Deurne met elkaar een flinke boost geven en ons mooie sportpark en sfeer profileren. 

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 158