Activiteiten

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 174

SV Deurne Verwelkomt onze nieuwe Leden

Nieuwe Jeugdleden

lees meer

Nieuwkomers hebben goede eerste indruk bij SV Deurne

Nieuwkomers hebben goede eerste indruk bij SV Deurne 

lees meer

Nieuwe presentatiegids verschijnt 12 september

Op 12 september verschijnt de nieuwe presentatiegids. Wij willen dat de gidsen snel bij onze leden ne sponsoren in de brievenbus wordt bezorgd.

lees meer

Welkom voor 16 nieuwe leden

Zaterdag 7 juli zijn in De Basis met nieuwe jeugdleden van SV Deurne welkomstgesprekken gevoerd. Om 11:00 uur werden door Theo Goossens, Jos van Tartwijk en Kees Adriaanse de jongste nieuwe leden verwelkomd met koffie, thee en fris. Later is ook nog John Verhees aangesloten.

lees meer

“Die blik in hun ogen doet wonderen!”

Activiteitencommissie SV Deurne op zoek naar nieuwe leden.

Op vrijdagavond 22 juni 2018 ben ik te gast bij het C/D-kamp in Ons Huis te Ommel. Een schitterende locatie die ook al voor volgend jaar is gereserveerd.

lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Leef Deurne!

Wil jij graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van sport in de gemeente Deurne? Dan kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief van Leef! Deurne.

lees meer

Demonstratiewedstrijd Walking Football een groot succes!

Op donderdag 21 juni hebben de Walking Football teams van SV Melderslo en RKMSV (Meijel) een wedstrijd tegen elkaar gespeeld op het sportpark van SV Deurne. Een grote groep belangstellenden uit Deurne was aanwezig om te kijken

lees meer

20180625 Succesvolle afsluiting viering 75-jarig jubileum S.V. Deurne

DEURNE – In het weekend van 9 juni heeft S.V. Deurne haar vierde en laatste jubileumweekend gevierd.

lees meer

Selectie SV Deurne heet nieuwe speler welkom

Mohamed (20), afkomstig uit Helmond trainde al mee met de beloftes van Jong Deurne. ‘Ik werd goed opgevangen door de trainers en de jongens van het team’.

lees meer

Demonstratiewedstrijd Walking Football in Deurne 21 Juni !

Op donderdag 21 juni wordt er op het sporpark van SV Deurne een demonstratiewedstrijd Walking Football gehouden tussen de Walking Football-teams van RKMSV (Meijel) en SV Melderslo. Dit biedt de mensen uit Deurne een prachtige mogelijkheid om kennis te maken met deze vorm van de sport.

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 174