Activiteiten

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 108

Verkort programma E/F kamp vanwege hitte

In Verband met de verwachte hitte van morgen draaien we bij het E/F kamp een korter programma. De prijsuitreiking zal plaatsvinden om 13:00 uur. Tot dan!

lees meer

07-05-2017 Seizoensafsluiting

Op 7 mei organiseert Jong SV Deurne de seizoensafsluiting. Zij organiseren dit, omdat zij vorig jaar team van het jaar werden. Het belooft een geweldig feest te worden met prijsuitreikingen, een gratis barbecue en geweldige optredens.

lees meer

23-04-17: DE KRANENMORTEL-DERBY! Algemene info en 3e helft line up.

Op zondag 23 april 14:30 uur wordt er wederom een 'Kranenmortelderby' gespeeld tussen SV Deurne en ZSV.

Zoals reeds eerder aangekondigd zijn er diverse maatregelen genomen door beide besturen om ieders veiligheid te kunnen waarborgen.

lees meer

23 april KRANENMORTELDERBY. Kom in blauwwit - spandoekactie!

Op zondag 23 april a.s. speelt SV Deurne de thuiswedstrijd tegen ZSV.

Wat is er nu mooier dan dat ons vaandelteam wordt aangemoedigd door een blauwwitte menigte! We roepen iedereen op om in het blauwwit te komen!

De jeugdteams dagen we uit om een zo mooi mogelijk spandoek te maken. Het team met het leukste en mooiste spandoek wordt bij de eerstvolgende thuiswedstrijd in het zonnetje gezet!

We hopen zoveel mogelijk spandoeken langs de lijn te zien. En het meest creatieve, leukste en/of mooiste spandoek wint!

SV DEURNE DOEN WE SAMEN

lees meer

Zomeravondvoetbal 2017 - Schrijf je nu in

De inschrijvingen voor Zomeravondvoetbal zijn weer geopend. Er is zowel een mannen- als vrouwencompetitie en er wordt gespeeld 6 tegen 6. Het betreft 4 vrijdagavonden in juni. Inschrijven kan via zomervoetbal@gmail.com 

Wees er snel bij, want vol is vol!

lees meer

Extra D-Day speciaal voor Jong Deurne

De spelers van SV Deurne 1 organiseren 2e paasdag, maandag 17 april, een extra D-Day speciaal voor Jong Deurne!

lees meer

Eindstand Penaltybokaal

PENALTYBOKAAL EINDSTAND 9-4-2017
    

lees meer

KNVB Schoolvoetbaltoernooi

Helaas geen stralende zon zoals de afgelopen dagen, maar gelukkig zonder een druppel regen is gister op de velden van SV Deurne het KNVB schoolvoetbaltoernooi geweest.

243 kinderen van 9 verschillende basisscholen verdeeld over 21 teams bonden de strijd met elkaar aan in 2 verschillende categorieën. In de categorie groep 5/6 werd op een half veld 7 tegen 7 gespeeld met 12 teams die verdeeld waren over 3 poules. Bij groep 7/8 , speelden ze 11 tegen 11, waren ook 3 poules met ieder 3 teams, die in de poulefase elk 2x tegen elkaar speelden. Na de poulefase namen de teams het op tegen de gelijk geëindigde in de andere poules. In totaal 47 wedstrijden van elk 20 minuten werden er deze middag gespeeld. De wedstrijden stonden onderleiding van leerlingen van Peelland College Deurne. Om 18.30 uur kwamen na een spannende strijd de volgende teams als winnaars uit de bus: groep 5/6 op de 3de plaats Gerardus 1, op de 2de plaats Gerardus 3 en op de 1ste plaats Hasselbraam 1. Bij groep 7/8 eindigde de Heiakker, na het nemen van penalty’s op de 3de plaats achter de Piramide. Gerardus 4 eindigde op de 1ste plaats.

De 2 winnaars mogen het nu in de volgende ronde op gaan nemen tegen andere teams uit de regio en proberen een plaats te veroveren in de Districtfinales met als uiteindelijke doel de grote finale op de KNVB complex in Zeist. Net als voorgaande jaren was er ook dit jaar weer een Sportiviteitprijs voor het team dat zich in en op het veld het sportiefste gedraagt. Deze prijs ging naar Wegwijzer 2 uit Vlierden. Verder was het de bedoeling om nog een aantal ballen te verloten die beschikbaar waren gesteld door Tuinactueel Coppelmans, maar na het ontvangen van de tas met oorkonde, flyers en wat lekkers, gingen de meeste teams huiswaarts. Daarom is later op de dag de loting geweest.

De volgende kinderen hebben een bal gewonnen en kunnen contact op nemen met Saskia Nouwen (s.nouwen93@upcmail.nl) : Tijl Uilenspiegel: Luca van Rooij, Zeilberg 1: Janne Aarts, Gerardus 2: Tijn van Goch, Hasselbraam 2: Kim Beije, D’n Bogerd: Ruud Bakermans en van Piramide 3: Lars v.d. Kerkhof. De middag werd mede mogelijk gemaakt door sponsoring van Bakens Makelaardij, Opvallers, D2D Media, Cargowheels, Sphinx, Aannemersbedrijf Nooijen en Footmore podotherapeuten.

lees meer

MELD JE NU AAN: 7 APRIL 2017 VRIJWILLIGERS-/SPONSORENAVOND

Op 7 april organiseert SV Deurne voor al haar vrijwilligers en sponsoren een gratis vrijwilligers- en sponsorenavond. Alle informatie vind je op onderstaande flyer. 

Graag vernemen wij of je wel of niet aanwezig bent op deze avond. Je kunt je aan- of afmelden via verenigingszaken@svdeurne.nl

lees meer

19-02 D-DAY Gemaskerd bal

19 februari is het weer zover, de bekende D-Day georganiseerd door de dames. Zorg ervoor dat je in de stemming bent om wat dansjes te wagen, want dit jaar is het thema gemaskerd bal!

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 108