De Basis

de basis SV Deurne

Sportpark De Kranenmortel is gebouwd rondom het centrale punt; De Basis.

Hier kunt u napraten over gespeelde wedstrijden, verzamelen voor en na wedstrijden en kunt u een hapje en een drankje doen tijdens de openingstijden.

Niet alleen in het weekend staat De Basis garant voor gezelligheid. Ook op de welbekende clubavond op donderdagavond is De Basis het gezellige centrale punt van sportpark De Kranenmortel voor wie maar wil!

In De Basis is iedereen altijd welkom.

Evenement organiseren?

Wil je een evenement organiseren op het sportpark of in De Basis. Bij wie moet je dan zijn?

Antwoord: als je een evenement wilt organiseren op het sportpark, moet je dit minimaal 3 weken voor aanvang doorgeven aan Jeanny Kuipers.

Het gaat om evenementen als:Toernooi, Algemene Ledenvergadering, feestavond van je team, een workshop, scheidsrechtersbijeenkomst, etc. etc.

Jeanny zal na een intakegesprek zorgdragen voor aanvragen van een vergunning en inzet voor de kantine regelen. Ook schoonmaak zal zij ter sprake brengen.

Meldt je op tijd bij Jeanny zodat zij niet op het laatste moment nog alles moet regelen of food inkopen.