Kledingfonds

Afgelopen periode werd 10 euro als bijdrage aan het kledingfonds bij elk lid afgeschreven.

Bij besluit van de ledenvergadering dd 29-10-2007 wordt sinds het seizoen 2008-2009 deze opslag op de contributie bij alle spelende leden jaarlijks geincasseerd.

In ruil daarvoor zorgt Sv Deurne voor een passend Sv Deurne wedstrijdtenue (broek en shirt), ook voor gesponsorde teams.

Dit seizoen 2017/2018 hebben we voor eenieder nieuwe tenue’s aangeschaft en krijgt iedereen eenmalig ook een paar sokken cadeau ivm het  jubileum.

Sinds dit seizoen hebben wij gemeend deze bijdrage apart inzichtelijk te maken en dus apart in rekening te brengen in plaats van deze bijdrage onderdeel te laten zijn van de contributie