Feestweekend 20 & 21 januari

Postcode 5753 RN
Plaats Deurne

Donderdagavond 18 t/m 20 januari 2018

organiseert sv Deurne haar eerste wieler driedaagse op hometrainers. Inmiddels zijn 20 teams gecontracteerd en is de organisatie erg druk om er een foutloos en jaarlijks event van te maken. Sportief spektakel met oa, sprint, achtervolging en koppelkoers. Ook zullen de speciale prominenten en sponsoren ritten niet ontbreken.

Op deze zaterdag late namiddag organiseert onze jubilerende vereniging speciaal voor de senioren leden ook een gezellig wieler evenement in dezelfde entourage. Afsluitend deze avond wordt een mooi feest georganiseerd mmv diverse dj's.

Op zoek naar de fietskampioenen van sv Deurne! Sv Deurne bestaat 75 jaar.

Om 19 uur de finale-avond van de fiets 3-daagse welke voor het eerste jaar wordt georganiseerd in de Basis.

Om 21:00 uur is er een prominenten finale met lijsttrekkers van de Deurnese politiek.
Kom jij ook je favoriete partij aanmoedigen?

Op zondag 21 januari om 1130 u wordt voor leden, sponsoren, vrijwilligers en belangstellenden een luxe brunch bereidt en wordt een goederen en dienstenveiling gehouden. Met veilingmeesters Jeroen v Oosterhout en Stijn Willekens en een groot aantal interessante goederen en bijzondere diensten belooft dit in navolging van de veiling van 5 jaar geleden weer een groot spektakel te worden.

VERS VAN DE PERS!!! LUC NILIS KOMT AANKOMENDE ZONDAG ONZE VEILINGMEESTERS ASSISTEREN EN IS DAARNA AANWEZIG ALS 'SIDE KICK" VOOR DE WEDSTRIJD AJAX-FEYENOORD! GEEF JE SNEL OP....

Na afloop Ajax-feyenoord op groot scherm!!

De voorverkoop van deze middag is gestart; een volledig verzorgde brunch, muziek, gezelligheid, hilariteit (en voor groepen vaste tafels) voor 7,50 E pp . 200 kaartjes, vol is vol.

Geef je snel op: https://www.eventbrite.com/e/luxe-brunch-met-dienstenveiling-tickets-41214460561

Kinderen kunnen zich gratis opgeven via emailadres: activiteiten@svdeurne.nl. Vermeld hierbij je naam en geboortedatum.

Vanaf nu kun je al bieden op tal van diensten en goederen http://svdeurne.onzeveilingonline.nl

Wekelijks zullen nieuwe items worden aangeboden en definitief toegewezen worden aan kopers. Hou ook deze site goed in de gaten. Er zit zeker iets voor je bij.

Wij hopen jullie allemaal op dit mooie feestweekend te mogen treffen, en het glas te heffen!